Házhoz szállítjuk tűzifáját

 

A téli fűtés legkézenfekvőbb anyaga mindig is az erdei fa volt. Az hogy hazánkban nem csökken az erdőterület azt támasztja alá, hogy mindezt fenntartható módon tesszük és megújuló energiaforrásokat használunk. Ráadásul környezetkímélő módon, mert az erdőből származó fahasábok elégetése is lehet korszerű, sőt gazdaságos megoldása otthonaink fűtésének. De mindig ott a kérdések egész sora: Milyen fát válasszunk és honnan szerezzük be?

 

Az előzőekben már összefoglaltuk a legfontosabb tanácsainkat a tűzifákról és azok minőségéről (ide kattintva elérhető) most pedig segítséget nyújtunk a beszerzésükkel kapcsolatban.

 

Csak a tűzre kell raknia

 

Felgyorsult világunkban nem mindenkinek van lehetősége vagy ideje a tűzifáját telephelyünkön átvenni. Sokszor gondot okoz, hogy a vásárló nem rendelkezik az akár több köbméter fa elszállításához megfelelő járművel. Természetesen lehetőséget biztosítunk telephelyünkön történő átvételre is, de hallgatunk a vásárlóink igényeire, és már lehetőség van Budapest területén házhoz kérni a tüzifáját.


A tüzifabp.hu hálós tűzifát ajánlja, melyet többféle méretben is megrendelhet tőlünk. Minden esetben csakis minőségi forrásból származó kemény tűzifáinkkal garantáljuk vásárlóink megelégedettségét.


Nem kell mást tennie mint felvenni velünk mint leadnia rendelését oldalunkon és az egyeztetett időpontban kiszállítjuk Önnek a megrendelt tüzifa mennyiséget, így Önnek már csak a tűzre kell raknia.