Rólunk mondták

“Évek óta a tuzifabp.hu oldalról vásárolom a hálós tűzifámat és minden alkalommal korrekt árakon, pontos kiszállítással hozzák a megrendelt mennyiséget. Még egyszer köszönöm szépen!” 

„Az áru kiváló minőségű, nem is várhatnék el jobbat. Ha a TüzifaBp.hu-ról vásárolok, nem érhetnek meglepetések, mindig tudom, mire számítsak! Bátran ajánlom őket mindenkinek, akit ismerek. Szerencsére az ismerőseim közül is egyre többen választják a fával tüzelést, így gyakran szoktam emlegetni az oldalt.”

„Bár eddig csak egy megrendelést adtam le a tüzifabp-nél, biztos nem az utolsót – a tüzelőanyaguk nagyon jó minőségű, jó áron elérhető és semmi panaszom nem volt rájuk. Köszönöm szépen a gyors és pontos kiszállítást, a megrendelés könnyen és gyorsan ment, a kollégáik is nagyon kedvesek és készségesek voltak.”

„Évtizedek óta fával tüzelek, ezért tudom, milyen a jó és milyen a kevésbé jó tüzifa. Itt egyértelműen az előbbi kapható, így nyertek a személyemben egy törzsvásárlót. Először nem tetszett az internetes megrendelés gondolata, nem szeretem így intézni a dolgokat, de a telefonos beszélgetés után elhatároztam magam.”

„Ezelőtt még sosem rendeltem internetről tüzifát – ki gondolta volna, hogy ilyet is lehet –, de a tuzifabp.hu-val tettem egy próbát, mert a szükség úgy hozta. Nem bántam meg! Köszönöm a tuzifabp.hu-nak, gyorsan és olcsón megoldhattam a problémám. Nem csak én, de az egész családom is hálás a szolgáltatásért és segítségért.”

„A legjobb minőségű tüzifa Budapesten, pedig már sokat próbáltunk. A megígért mennyiséget kapjuk, nincs átverés, nincsenek kellemetlen meglepetések. Köszönjük szépen az árut, biztosan el fogjuk használni, és ha elhasználjuk, visszatérünk ide. Másokat is erre buzdítunk.”

„Köszönöm, hogy gyorsan kiszállították a termékeket, az ár is megfizethető, a tüzelőanyaggal is elégedett vagyok. A mai világban már az is jó érzés, ha nem verik át úton-útfélen az embert, hanem azt kapja, ami a leírásban szerepelt, amit megígértek neki.”

„A tuzifabp.hu honlapja egyszerűen kezelhető, a megrendelés könnyen feladható, pedig nem kis dologról van szó. Ráadásul azt is leírják, hogyan állítják elő a tüzifát, ami bizalmat ébreszt az emberben. Lehet kapni náluk más faipari termékeket is. Én örülök, hogy bizalmat szavaztam nekik.”

"Aki minőségi tüzifát szeretne venni, annak a tüzifabp.hu-t ajánlom! Ennyire egyszerűen még soha nem sikerült elintéznem a tüzifarendelést, mint idén! Szó szerint a megrendelés leadásán kívül mindent helyettem csináltak! Mostantól nem kérdés, hogy honnan rendelem a tüzifát!"

Rólunk mondták bejegyzés

"Felkeltette az érdeklődésemet ez az oldal mert rég nem hallottam olyan tüzifa szállító cégről, aki ennyire magabiztosan mer garanciát vállalni a kiszállított tüzifa minőségére és mennyiségére! Tettem egy próbát és azt kell, hogy mondjam teljes mértékben helytállóak a tüzifabp.hu vállalásai!"

Rólunk mondták bejegyzés

"Korábban sokszor szembesültem azzal, hogy szállításkor kevesebb fa került a tárolóba a kívántnál. A TüzifaBp.hu esetén viszont bizton állíthatom, hogy a cég a megfelelő mennyiségű fát szállította részemre. A mennyiség mellett a minőséggel is elégedett vagyok, amely az én olvasatomban azt jelenti, hogy a fűtéshez megfelelően száraz tüzelő érkezett."

Rólunk mondták bejegyzés