Hálós tüzifa

 

Miért vegyünk hálós tüzifát?

 

A hálós tüzifa kalodás változatával megegyező mennyiségben kapható, könnyebb a szállítása, azonban kevésbé rendezett. A kalodás tüzifával ellentétben a hálós többféle hosszméretekben is kérhető.

 

Míg a kalodás tüzifa általában csak 33 centiméteres méretben kapható (a megfelelő elrendezés miatt), hálós tüzifát négyféle hosszban is értékesítünk. Megvásárolható 25, 33, 40 és 45 centiméter hosszúra hasogatott darabokkal. A kalodás tüzifához hasonlóan négyféle fafajtából igényelhető: csertölgy, tölgy, bükk és gyertyán fából. Szintén kályha- és konyhakész.

 

Szállítása és tárolása egyszerűbb, hiszen nem olyan „merev” és nem foglal annyi helyet, mint a kalodába rendezett fa. Igaz, ömlesztett csomagolása miatt kevésbé praktikus, de kevesebb helyet igényel és könnyebben mozgatható. Adott esetben a kalodának betétdíja is lehet, ami azt jelenti, hogy a kalodának használt faanyagért is fizetnünk kell.

 

A hálós típus esetében természetesen ez a kitétel nem érvényes. Mindezen okokból kifolyólag a hálós tüzifa ára valamivel kedvezőbb is. Természetesen ezt sem súlyra, hanem űrtartalomra értékesítjük, az esetleges nedvességvesztés miatt, a fa súlya ugyanis idővel változhat (ahogyan kiszárad), űrtartalma azonban sokkal kevésbé, vagy elhanyagolható mértékben.

 

Mint a többi termékünket, igény szerint a hálós tüzifát is házhoz szállítjuk saját teherautónkkal. Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!

Hálós tüzifa rendeléshez kattintson ide >>