Faapríték

 

Nálunk faaprítékot is vásárolhat, amely egy újabb olyan megoldás, amelyhez nincs szükség újabb teljes, komplett fák kivágására, előállításához elég csak akár a más fák kivágásánál keletkezett hulladékot, vagy az elhullajtott gallyakat, ágakat összegyűjteni.

 

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a különböző megújuló energiaforrásokra, ezek közé tartozik természetesen a fa és a fából készült tüzelőanyagok is. Ezek azért is előnyösek, mert elégetésük nem jár plusz széndioxid-kibocsátással, nem jelent különbséget, hogy a faanyag természetesen bomlik le vagy elégetésre kerül. A Föld gázkészlete pedig véges, ami szintén nem jelent jót a mostani fűtésrendszerek többségére nézve.

 

Egyre nagyobb számban telepítenek olyan facsoportokat, erdőket, amelyeknek a célja az energiafelhasználás – ilyen területek gondozásánál, „betakarításánál” is nagy mennyiségben állhat elő a faaprítékhoz felhasználható anyag. Ha nálunk vásárol, nem kell arról gondoskodnia, hogy saját maga teremtse meg az aprítékot!

 

Arra is születtek becslések, hogy faaprítékkal tüzelve mennyi pénzt takaríthatunk meg az egyelőre továbbra is uralkodó gázfűtéses szisztéma használatához viszonyítva – kiderült, hogy akár feleannyira csökkenhetnek a költségeink!

 

Ha Őnt is meggyőzte ez a tüzelési mód, ha szeretne váltani a meglévő rendszeréről, vagy esetleg új beszerzési helyet keres, ahol megvehetné az eddig is használt faaprítékot, forduljon hozzánk bizalommal!

Faapríték rendeléshez kattintson ide >>