GUNTAMATIC Heiztechnik GmbH

 

 

A cég Európa egyik vezető gyártója az innovatív és nagy hatékonyságú fa- és biomasszafűtés-rendszerek terén. A Guntamatic termékekre az exkluzív minőség, az egyedülálló megbízhatóság és élettartam valamint az általuk nyújtott kivételes komfort jellemző.

 

Szakértelem és elhivatottság

A Guntamatic GmbH több mint 120 értékesítő- es szervizponttal rendelkezik 17 európai országban. Több mint 50 éve képviseli termékeivel a kimagasló minőséget és korrekt üzleti magatartást a termékfejlesztéstől a gyártásig, illetve az értékesítéstől a szervizszolgáltatásig.

A cég szakemberei ízig-vérig mérnökök és kazánspecialisták.

 

Emberközpontú cégpolitika

Partnereiknek a szükségletekhez igazodó fűtési megoldásokat nyújtanak, amelyek biztonságérzetet adnak a felhasználóiknak, és azt a hosszan tartó, kellemes érzést, hogy a legjobb fűtési megoldás mellett döntöttek. A Guntamatic termékek használói folyamatos és professzionális termék-utógondozásban részesülnek.

 

Környezetbarát, pénztárcabarát és emberbarát megoldások

A Guntamatic termékfejlesztése és gyártása fűtési rendszerekben gondolkodik. Eltérő tüzelési tulajdonságú megújuló fűtőanyagokhoz (így pl. hasábfa, faapríték, pellet, lágyszárú növényi tüzelőanyag) nyújt fűtési rendszereket, amelyek a kiszolgáló, automatizált tároló és beadagoló berendezésektől a kazánokon keresztül a járulékos fűtésrendszer-elemekig (pl. vezérlőegységek, puffertartályok stb.) terjednek.

 

Céginformációk dióhéjban

Alapítva: 1963

Vállalkozás jellege: családi vállalkozás

Értékesítési és szervizpontok száma: 120

Kereskedelem: 17 országban

Saját részvény: 100 %

 

„A társadalmi környezettel összhangban gondolkodunk és végezzük tevékenységünket. A szerénység, az őszinteség és a megbízhatóság fontos számunkra, mivel vevőinknek mindig többet szeretnénk nyújtani, mint amennyit megígértünk.”
/Günther Huemer, a Guntamatic Heiztechnik GmbH igazgatója/

 

A csapatmunka a Guntamatic számára a következőt jelenti: gyakori kommunikáció, partneri viselkedés, a legjobb megoldás közös kitalálása.

 

Minél jobb a termek, annál kevesebb a szervizköltség. Ezért figyelnek a cég szakemberei a gyártás során minden részletre. Ezzel a vállalat munkát, a vásárló extra költségeket takarít meg.

 

A Guntamatic berendezések gyártása magas fokon automatizált, a cégnél dolgozó munkatársak szakmailag kiválóan képzettek. Ez a kiemelkedő minőség és a kiváló ár-érték arány záloga.