Mi a helyzet a tüzifa árával?

 

A különböző forgalmazók illetve kitermelők sajnos sok esetben mind a mai napig hajlanak arra, hogy megvezessék vásárlóikat, magasabb árat kérjenek olcsóbban értékesítendő mennyiségért. Mire kell figyelni?

 

Ha tömegre szeretnének nekünk tüzifát eladni, azonnal tegyünk két lépést hátrafelé: sajnos, ez egy nagyon jó módszer arra, hogy becsapják a vevőt. Hogy miért? Köztudott, hogy idővel a hasított fa veszít a nedvességtartalmából, ezzel pedig értelemszerűen könnyebb is lesz. Tehát mire odajutunk, hogy eltüzeljük, nagyságrendileg kevesebb tüzelőanyagunk lehet, mint amennyit tömegre eredetileg vásároltunk, mint amire számítottunk.

 

Ezért érdemes olyan cégtől vásárolnunk, ahol minden esetben űrtartalom alapján számítják az árakat, illetve térfogatra mérnek. Nálunk, a tuzifabp.hu-n természetesen ez a gyakorlat van érvényben, így megbízhat bennünk a megrendelő, nem kell váratlan meglepetésekre számítania.

 

Ráadásul az általunk értékesített tüzifa nem frissen vágott, már jó ideje rönkben álló faanyagról van szó. (Több mint egy éve pihenő rönkökről beszélünk.) Így ezeknek a víztartalma is mondhatni az ideális mennyiségre csökkent, ami azt jelenti, hogy a megvásárolt mennyiség azonnal, várakozás nélkül eltüzelhető, ez sokaknak könnyebbséget jelenthet.

 

Ha meggyőződött arról, hogy itt jó helyen jár, ne késlekedjen rendelése leadásával! Nálunk hosszú távon megoldásra találnak fűtési igényei, problémái, hiszen vásárlóinknak évről évre, visszatérően tudjuk biztosítani a tüzelőanyagot.

 

A tüzifa árak megtekintéséhez kattintson ide!