Tüzifa eladás

 

Mint minden szolgáltatás, a tüzifa eladása is bizalmi kérdés lehet – annyiban, hogy a vevő természetesen számít a termelő és a forgalmazó által ígért minőségre, tehát megbízik bennük annak reményében, hogy a várt színvonalat kapja. Ha mondhatunk ilyet, a tüzifa eladása még súlyosabb kérdés, hiszen egy egész szezon fűtése, egy egész szezon otthoni komfortérzete és kényelme múlik rajta.

 

Egyre többen és többen fordulnak a tüzifa és a természetes éghető anyagok használata felé, miután feladják eddigi, többnyire gázzal működtetett fűtésrendszerüket. Joggal gondolhatja mindenki, hogy egy ilyen fontos dologban, amelyen valóban egy egész szezonnyi fűtés és kényelemérzet múlik, mindenki kellő információ megszerzésével, körültekintően választ magának partnert. Vagyis, hogy honnan szerzi be az aktuális tüzifamennyiséget.

 

Sajnos, azonban nem mindig van ez így. Több módon lehet megvezetni a gyanútlan, jóhiszemű vásárlókat és ügyfeleket, akik mit sem sejtve bizalmat adnak az etikátlanul működő és dolgozó cégeknek.

 

Mi a tuzifabp.hu-nál biztosítjuk, hogy az Önnek eladott tüzifa:

  • kiváló minőségű,
  • térfogatra, és nem súlyra mért, ezért Ön azt kapja, amit kifizetett,
  • azonnal hasznosítható, hiszen a fa értékesítés előtt hosszú ideig pihen, hogy távozzon belőle a nedvesség,
  • kedvező árú,
  • ha szüksége van rá, akkor egészen otthonáig kerül kiszállításra.

 

Legálisan működő, valós telephellyel rendelkező cégként okot adunk ügyfeleinknek a bizalomra, és minden helyzetben az ő elégedettségük a legfontosabb számunkra.