Hálós tüzifa eladás

 

A hálós tüzifa a tüzifa „kiszerelések” egy könnyebben szállítható és tárolható fajtája, amellyel azonban nagyon vigyázzunk, mert könnyen csapdába eshetünk vele: a klasszikus, de továbbra is előforduló, térfogat helyett súlyra mérő stratégiával.

 

Ebből úgy tűnhet, hogy a kalodás változat minden esetben előnyösebb a hálósnál, ez azonban nem feltétlenül igaz: míg kalodás tűzifáinkat csak 33 centiméteres hosszméretben értékesítjük, a hálós terméket meg lehet tőlünk vásárolni 25, 33, 40 és 45 centiméter hosszúra hasogatott darabokból is. Ezáltal természetesen több szabadságot kap a megrendelő, hiszen abból a típusból kérhet, ami számára a legmegfelelőbb, esetleg otthoni kazánjához a legideálisabb.

 

Azt is szükséges hangsúlyozni, hogy az ára a kalodás fához képest olcsóbb, hiszen nem kell megfizetni sem a kalodának használt faszerkezet betétdíját, valamint a szállítmány precíz módon történő elrendezését sem.

 

A bevezetőben szerepel az átverés veszélye: erre igen fontos kitérni, hiszen még mindig rengetegen próbálják megvezetni a vásárlókat, főként hálós tüzifa eladásakor. A csalás abban érhető tetten, hogy nem térfogatra, hanem súlyra mérve adják el a fát – ez pedig azért becsapós, mert az idő, a pihenés során a fa folyamatosan veszít a súlyából. Ez azt jelenti, hogy amennyiben súlyra szerezzük be a fát, több anyagért fizetünk, mint amit ténylegesen el fogunk égetni.

 

A tuzifabp.hu-nál nem kell tartania a kellemetlen meglepetésektől – szerezze be tőlünk tüzelőanyagát!