Hálós tüzifa rendelés

 

Tűzifát rendelni az internetről? Ki hallott már ilyet! Például a mi cégünk is, hiszen lehetőséget biztosítunk arra, hogy Ön akár az otthonából, a fotelben vagy a kanapén ülve szerezze be tüzelőanyagát a következő szezonra.

 

Sokan azért ódzkodnak ettől a megoldástól, mert a tranzakció nem személyesen történik, illetve a vásárolt alapanyagokat sem tudják a vétel előtt megtekinteni. Ez valóban hátrány, a kényelem viszont nagy úr, nagy előny.

 

Cégünknél az internetes rendelésre is van lehetőség, amely nagyban megkönnyítheti a vásárlás folyamatát. Rengetegen részesítik előnyben a hálós tűzifát könnyű szállíthatósága és kedvező ára miatt, amelyet itt, a honlapunkon található megrendelőlap segítségével is beszerezhet. Önnek csak annyi a dolga, hogy az űrlapon megjelölje, mely típusú fából és milyen méretben, valamint mennyiségben szeretné megkapni a fát, mi pedig házhoz is szállítjuk! Szintén ezen az oldalon találják termékeink egységárát is, amely a hálós tüzifa esetében 27 500 Ft / m3.

 

Ha bármilyen kérdése lenne, bátran keresse munkatársainkat telefonon, akik minden felmerülő kérdésre és kételyre igyekszenek választ adni. Ha szeretne maximálisan meggyőződni az áru minőségéről illetve a cég tevékenységéről, természetesen budapesti telephelyükön is felkereshet bennünket. Visszatérő ügyfeleink számára az online rendelés például nagy könnyebbséget jelenthet, hiszen már pontosan tudják, mire és milyen kivitelben van szükségük.