Válassza a hálós tűzifát!

 

Továbbra sem győzzük hangsúlyozni, hogy egy egyszerűnek tűnő tűzifa vásárlást is mennyire érdemes átgondoltan kezelni. Gondoljuk át milyen célra szeretnénk a fafűtést, csak ezzel szeretnénk fűteni vagy gázfűtés mellé szeretnénk kiegészítést. Egy jó kis kerti bográcshoz készülődünk vagy a mostani nem mindig túl kedvező, hideg nyári estéken szeretnénk a kandallóba begyújtani, vagy csupán a hangulat kedvéért.

 

Az alapvetések közé tartozik két fontos szempont, amely szerint válasszunk kemény és száraz fát. A vizes fa fűtőértéke nem fogja azt adni amit egy száraz fával elérhetünk, e mellett a vizes fával való fűtés a kéményt is tönkre teheti.

 

Felejtsük el a zsákbamacskát, körültekintően javasolt kiválasztani, hogy kitől veszük tűzifát. Az internet manapság tele van olcsó fát értékesítő hirdetésekkel, de ha nem megfelelő helyről vásárolunk, a végén mégis drága mulatsággal szembesülhetünk.

 

Ha minket kérdez, akkor mi a hálós tűzifát ajánljuk, amelyet többféle hosszméretben rendelhet. Cégünknél kályha- és konyhakész halos tűzifát vásárolhat csertölgy, tölgy, bükk és gyertyán fából. Szállítása és tárolása is kényelmesen megoldható, bármilyen célra felhasználható, megfelelően szellőzik. Minőségi forrásból származó kemény tűzifáinkkal garantáljuk vásárlóink megelégedettségét.

 

Segítségért vagy tanácsért forduljon hozzánk bizalommal.